Healthy Run Cursus Verbeter techniek en prestaties, voorkom blessures, meer plezier, fitheid, ontspanning en energie Aanmelden Healthy Run cursus

Wat is de Healthy Run cursus?

Healthy Run biedt een hardloopmethode, waarbij je je techniek verbeterd, blessures voortkomt, prestaties verbeterd, je gezond, energiek en fit voelt. Hardlopen, ontspanning en plezier gaan hand-in-hand.

Tijdens de cursus is er aandacht voor techniek, balans, ontspanning en blessurepreventie zodat je met minder inspanning meer bereikt en ontspannen leert hardlopen.

Daarnaast leer je door middel van diverse oefeningen technisch beter te hardlopen. Doordat je de opgedane kennis in de praktijk brengt, leer je hoe je makkelijker en blessurevrij kunt hardlopen. Dit is de start voor een plezierige hardloopcarrière.

Het voordeel van de cursus is dat je de geleerde technieken voor ademhaling, ontspanning en hardlopen kunt toepassen in je dagelijkse leven. Waardoor je met meer energie en minder stress door het leven kunt, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Het maakt niet uit of je een beginnende of een gevorderde loper bent, de oefeningen zijn hierop afgestemd.

De cursus bestaat uit 6 opeenvolgende lessen van elk 1,5 uur met maximaal 15 deelnemers.

Makkelijker en plezierig hardlopen zonder blessures.

Wordt tot 100% door Zorg en Zekerheid vergoed

Voordelen Healthy Run cursus?

Verbeter je techniek

Hardlooptechniek vormt de basis van je (hard)loopsucces. Leer jezelf de juiste techniek aan en profiteer hier je hele leven van.

Prestaties verbeteren

Welke doelstellingen wil jij behalen? Met een goede ademhaling,- en looptechniek leg je de basis voor het behalen van jouw doelstellingen.

Blessures voorkomen

Door een juiste looptechniek en loophouding zal je beter gaan hardlopen waardoor de impact op enkels, knieën en heupen aanzienlijk vermindert.

Meer plezier met (hard)lopen

Leer genieten van het moment en hardlopen zonder prestatiedruk. Healthy Run is voor jong en oud, van beginners tot gevorderde lopers.

Voel je gezond en fit

Door dagelijks te bewegen en regelmatig hard te lopen, bouw je conditie op, waardoor je je gezond en fit voelt.

Krijg meer energie

Gezonde levenstijl betekent juiste voeding, goed bewegen maar ook de goede ademhalingstechniek gebruiken. Je lichaam en geest in balans, dat zorgt voor meer energie.

Ontstressen

Door hardlopen maak je je hoofd leeg kun je stress aanpakken.Je bent bewust van je lichaam en je geest. Met de ademhalingstechnieken en mindfulness geniet je van het moment.

(Hard)lopen tot je 100'ste

Doordat je pijnvrij en blessurevrij kunt (hard)lopen, hou je de gezonde levenstijl vol tot je 100ste.

Voor wie is de Healthy Run Cursus?

Beginner

ik weet niet hoe te starten
ik wil meer weten van de techniek
ik wil blessures voorkomen
ik heb geen fut
ik word niet uitgerust wakker
ik heb gezondheidsproblemen (mentaal – fysiek)
ik heb stress, onrust en ben geprikkeld

Gevorderde

ik wil technisch beter leren lopen
ik wil mijn prestatie verbeteren

ik wil met minder energie meer  rendement
ik heb (soms) blessures
ik heb geen fut
ik word niet uitgerust wakker
ik heb gezondheidsproblemen (mentaal – fysiek)
ik heb stress, onrust en ben geprikkeld

Bedrijven

ik wil energiek personeel
ik wil gezondheidsproblemen voorkomen / bestrijden
ik wil samen met mijn team een doel bereiken (5km tot marathon)
ik wil een leuk team-uitje organiseren
hoofd leeg maken, ontstressen en plezier

INFO VOOR BEDRIJVEN >

Ervaringen

"Ik heb aan de cursus gestart met totaal geen uithoudingsvermogen en heb één knie met artrose. Michiel heeft mij geleerd goed te bewegen en ik kan nu pijnvrij bewegen en heb mij ingeschreven voor de singelloop. Mvg. Anneke"

Anneke C.

"Ik mis mijn woensdagavond loop fun nu al, jammer dat de cursus is afgelopen. Ik kwam altijd met veel plezier naar de avonden. Tevens ben ik me meer bewust geworden van een aantal zaken zoals techniek en ademhaling. Een hoop materiaal om over na te denken en uit te proberen"

Minka

"Healthy Run heeft mij met de cursus BRRF geleerd hoe ik het beste in balans ben. De gepassioneerde trainer verteld waarom ademhaling zo belangrijk is, hoe je blessures de baas kan blijven. Was het meer dan waard."

Daphne

"Op een hele nieuwe manier kennis mogen maken met hardlopen. Helemaal ontspannen na mijn trainingen. Goede tips van Michiel gekregen en leuk om nu veel bewuster van de omgeving te zijn. Echt een aanrader!"

Miranda

"Ik start de ochtend nu eerst met de app voor een rustmeting. En het belangrijkste ik hou mij aan de uitslag, moet ik rustig aan doen dan doe ik dat ook. Zo hou ik die vervelende Burn-Out op afstand. Dank Michiel"

Miranda

"Als ik wakker word doe ik nu gelijk een rustmeting met de app van Healthy Run. Deze geeft aan of ik al voldoende ben herstel en ik klaar ben voor de volgende training of vandaag rustig aan moet doen. Bij twijfel app ik met Healthy Run"

Jaap. T.

“Uitgebreide loopanalyse gedaan. Wist niet dat ik zo'n hak-landing had en dat ik veel met mijn bovenlichaam beweeg. We hebben het afgelopen jaar erg prettig gewerkt aan mijn loophouding en nu sneller op de marathon en geen blessures meer”

Marcel E.

“Na jaren hardlopen heb ik nu weer plezier en ontspanning mogen ervaren ipv bikkelen en afzien. Hardlopen is nu plezier hebben, lekker lopen door tips in looptechniek, goed ademhaling en vooral genieten en ervaren van het nu door een fantastische en kundige trainer. Dankjewel Michiel!"

Martin M.

“Erg bedankt voor je leerzame en leuke lessen, techniek, (neus)ademhaling, leren ontspanning en plezier. Zeker door je enthousiasme en ervaring 6 mooie en gezellige lessen gehad, Top! Healthy Run voor iedereen een aanrader! Groetjes Corry”

Corry M.

“Bedankt voor de leerzame clinic. Ik wilde even laten weten dat ik zojuist 30 minuten heb hardgelopen! M'n snelheid was wel lager, maar het liep stukken fijner! Had nooit gedacht dit te kunnen, maar je houdt het veel beter vol, echt geweldig! Bedankt voor de tip!”

Gerinda H.

“Beste Michiel, Ik wil je nogmaals via deze weg bedanken voor de Healthy Run cursus. Erg nuttig en ik durf langzaam weer te vertrouwen op mijn lichaam. Ik kom snel weer een keer bij je terug. Groeten Els”

Els de V.

“Afgelopen week een Trail Run clinic gevolgd. Erg nuttige de techniek tips voor het trailrunnen en waardevolle toevoegingen met betrekking tot ademhaling. Erg leuk om een gepassioneerde trainer mee te maken.”

Carla T.

“Ik ben erg blij dat ik mee heb gedaan aan deze cursus! Het heeft mij geholpen weer te starten met hardlopen na een moeilijke periode. Door de tips en tricks loop ik stukken makkelijker. Het is zeker een aanrader. Bedankt Michiel!”

Anita P.

“Ik ben erg blij dat ik mee heb gedaan aan deze cursus! Het heeft mij geholpen weer te starten met hardlopen na een moeilijke periode. Door de tips en tricks blijf ik in het hier en nu. Het is zeker een aanrader. Bedankt Michiel!”

Fleur V.

“Geweldige loopochtend gehad met Michiel! Ik heb ervan genoten en niet geheel onbelangrijk ook veel van geleerd! Super bedankt man! In heb nog steeds een euforisch gevoel. Jeroen”

Jeroen D

“Na jaren hardlopen heb ik nu weer plezier en ontspanning mogen ervaren ipv bikkelen en afzien. Hardlopen is nu plezier hebben, lekker lopen door tips inlooptechniek, goed ademhalen en vooral genieten en ervaren van het nu door een fantastische en kundige trainer. Dankjewel Michiel!”

Martine D.

Aanmelden Healthy Run cursus [6x]

Wordt tot 100% door Zorg en Zekerheid vergoed