Marathon Des Sables

Marathon de Sables (hard)lopen voor ernstig chronische zieke kinderen

254 km door de woestijn voor Kinderfonds Franniez. Met deze actie probeert ik om zoveel mogelijk zieke kinderen een beetje blij te maken met een Franniez spiraal.

De Marathon des Sables (MDS) in het Frans “de marathon van het zand” is een zesdaagse ultraloop van ongeveer 254 km, die sinds 1986 jaarlijks wordt gelopen in de woestijn van Zuid-Marokko. De loop wordt beschouwd als de zwaarste (hard)loop tocht ter wereld.

Live volgen en aanmoedig

Lieve allemaal, via de link http://live.marathondessables.com/
kan je mij live volgen. Ook is het mogelijk om mij via deze link een persoonlijke boodschap (motivatie) te sturen, onder vermelding van Name : Michiel Preymann en NR: 560. Deze boodschappen worden elke dag uitgeprint en bij mij in de tent bezorgt. Hoe leuk is dat!

Michiel Preymann

Eigenaar

No Comments

Leave a reply