Trail des Fantomes 2018

Trail des Fantomes 50 km

Ik begeleid Jaap al enige tijd en zijn hoofddoel voor dit jaar is de de templier Trail in Frankrijk, 76km met 3100 hoogtemeters. Mijn advies was om voor die tijd een paar leuke wedstrijden te doen om ervoor te zorgen dat de hoogtemeters getraind kunnen worden en voor de lichamelijke en geestelijke hardheid. We bespraken de wedstrijden die hier voor in aanmerking kwamen en Jaap koos voor de Trail des Fantomes een goede keuze en ik besloot op het laatste moment ook mee te gaan.

Trail des Fantomes is een erg mooie en uitdagende trail in La Roche-en-Ardennes België. Uitdagend door; hoogteverschillen in totaal 2000 hoogtemeters, steile beklimmingen, moeilijke technische paden langs het water, verschillende ondergrond, even niet opletten zal je bekopen met pijnlijke knieën of erger.

Je doet er verstandig aan om de dag ervoor die kant op te gaan en daar te overnachten. De wedstrijd te lopen en je dan terug te laten rijde of nog beter daar nog een nachtje daar te blijven.

Je kan verschillende afstanden lopen, 14, 33, 49 en 70km. Deze trail is echt een aanrader voor als je meer uitdaging zoekt.

Wil jij weten in welke hartslagzones jij het beste kunt trainen?
Klik hier voor meer informatie   of  Neem contact met ons op 

       

Michiel Preymann

Eigenaar

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.